Πάρος – Παροικία: «Φρένο» στην κυκλοφορία οχημάτων εντός του οικισμού – Που θα κατευθύνεται η κίνηση (Βίντεο)

17 Μαϊος 2024 13:56

«Φρένο» φαίνεται πως επιθυμεί να βάλει η δημοτική αρχή στην κυκλοφορία οχημάτων εντός του οικισμού της Παροικίας, προκειμένου να διευκολύνει την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος που ταλαιπωρεί κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.

Αυτό απαντήθηκε σε σχετικό ερώτημα που υπέβαλε στη συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής η δημοτική σύμβουλος κα. Θεοδώρα Σαρρή Παπακυρίλλου, το οποίο αναφερόταν στο πλάνο της δημοτικής αρχής για το φετινό καλοκαίρι δεδομένου ότι το κυκλοφοριακό πρόβλημα ήταν έντονο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Σύμφωνα με την απάντηση, η μείωση της κυκλοφορίας οχημάτων εντός του οικισμού, θα υλοποιηθεί με την απευθείας διοχέτευση της κίνησης περιφερειακά, και την κατεύθυνσή της  προς τα parking.

Με νέα μίσθωση στο parking Ανάργυρου και την λειτουργία και άλλου parking, αλλά επίσης και με τον καθαρισμό του parking κάτω από το Δημοτικό Στάδιο, η δημοτική αρχή διαβεβαίωσε, ότι σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό της, θα αντιμετωπιστεί καλύτερα η διαχείριση της κίνησης με συνέπεια την αποτελεσματικότερη μείωση των επιπτώσεων του κυκλοφοριακού προβλήματος.

{https://youtu.be/IbOun-jgnzM}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos