Πάρος: Έλλειψη αιθουσών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο – Αμφίβολη η εγκατάσταση προκάτ την επερχόμενη σχολική χρονιά (Βίντεο)

16 Μαϊος 2024 21:36

Στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαϊου, ερώτημα σχετικά με το πρόβλημα έλλειψης αιθουσών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο έθεσε ο επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κώστας Ροκονίδας.

Συγκεκριμένα ο κ. Ροκονίδας, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο αντιμετωπίζει στεγαστικό πρόβλημα εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Επί δημαρχίας Ι. Ραγκούση, ανατέθηκε μελέτη για επέκταση του σχολείου, και μέχρι το 2019 δεν είχε προχωρήσει τίποτα στην πράξη.

Ο κ. Ροκονίδας συνέχισε λέγοντας ότι με πρωτοβουλία της παράταξής του, λήφθηκε ομόφωνα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2019, για τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και ένταξη της μελέτης επέκτασης σε αυτό, ωστόσο η απόφαση αυτή δεν υλοποιήθηκε.

Τέλος ο κ. Ροκονίδας, επισημαίνοντας ότι την ερχόμενη σχολική χρονιά το σχολείο θα έχει πρόβλημα λειτουργίας λόγω έλλειψης αιθουσών, ρώτησε αν είναι στις προθέσεις της δημοτικής αρχής η αναζήτηση προκάτ αιθουσών από τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕ ΑΕ και η αξιοποίηση του προϋπολογισμού 2024 που για το σκοπό αυτό περιλαμβάνει εγγραφή 90.000 ευρώ.

Στο ερώτημα απάντησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Α. Κασαπίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι χρονικά αμφίβολο το εάν οι προκάτ αίθουσες θα έχουν εγκατασταθεί την επερχόμενη σχολική χρονιά.

{https://youtu.be/851Y6SAlAss}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos