Offensive X: Το πρωτοποριακό συνέδριο κυβερνοασφάλειας για πρώτη φορά στην Ελλάδα

14 Μαϊος 2024 16:57

Το Offensive X, το πρωτοποριακό συνέδριο κυβερνοασφάλειας, έρχεται στην Αθήνα, αυτόν τον Ιούνιο και αναμένεται να γίνει παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στις 20 και 21 Ιουνίου και θα συγκεντρώσει πάνω από 350 συμμετέχοντες από ένα ευρύ φάσμα συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων εμπειρογνωμόνων του κλάδου, διευθυντών πληροφορικής, συμβούλων ασφαλείας, υπευθύνων συμμόρφωσης, μηχανικών δικτύων και υπολογιστών, διαχειριστών συστημάτων, χάκερ, ερευνητών ασφαλείας και ακαδημαϊκών.

Στο Offensive X 2024, κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι διεθνώς καταξιωμένοι στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας, Tom Brennan και Charles Henderson.

Ο Tom Brennan, εκτελεστικός διευθυντής της CREST Americas Region και αρχισυντάκτης του OWASP Foundation και ο Charles Henderson, πρώην διευθυντής της Trustwave SpiderLabs και της IBM X-Force και τωρινός αντιπρόεδρος Κυβερνοασφάλειας της Coalfire θα ταξιδέψουν από την Αμερική για να μοιραστούν την πλούσια εμπειρία και τις γνώσεις τους με το κοινό.

Το συνέδριο πλαισιώνουν με τις ομιλίες τους μερικοί από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου: Alessandro Magnosi, Emeric Nasi, Vincent Yiu, Παναγιώτης Χαρτάς, Pieter Ceelen, Vangelis Stykas, Efstratios Chatzoglou, Yashin Mehaboobe, Andrzej Dyjak, Konrad Jedrzejczyk, Marek Zmysłowski, Πάτροκλος Αργυρούδης ,Χαρίτον Καραμήτας, Ζήσης Σιαβλέρας, Βασίλης Τσαούσογλου, ενώ η ατζέντα καθημερινά εμπλουτίζεται.

Η επιτυχία του Offensive X καθίσταται δυνατή χάρη στους χορηγούς του, οι οποίοι συμβάλλουν στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας για τους συμμετέχοντες.

Μεταξύ των χορηγών ειναι οι EY Greece, Παγκρήτια Τράπεζα, Census, Cenobe, NSS, Fortra, Sophos, Cloudbreach, AST, AI2Cyber ενώ χορηγός επικοινωνίας ειναι το Πρώτο Θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο του επίσημου ιστότοπου στο https://offensivex.org/

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις ακολουθώντας το Offensive X στο Facebook, το Twitter και το LinkedIn.

Το OffensiveX 2024 δεν είναι απλά ένα συνέδριο. Είναι το απόλυτο event σχετικά με το μέλλον της Κυβερνοασφάλειας και μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση υψηλού επιπέδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos