Golden Star Ferries: Παροχή έκπτωσης στους υποψήφιους φοιτητές

17 Μαϊος 2024 16:17

Η GOLDENSTARFERRIES, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να επιβραβεύσει έμπρακτα την προσπάθεια των υποψήφιων φοιτητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα προσφέρει την φοιτητική έκπτωση 50% στις μετακινήσεις των υποψηφίων φοιτητών με τα σύγχρονα και πολυτελή SUPERFERRY– ANDROSQUEEN– SUPEREXPRESS. Η εν λόγω παροχή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά εμπορικών εκπτώσεων που προσφέρει η εταιρεία όλη τη διάρκεια του έτους:

• 50% - φοιτητική έκπτωση
• 50% - πολύτεκνες οικογένειες
• 30% - σε εισιτήρια επιστροφής σε αυθημερόν μετακινήσεις
• 20% - τρίτεκνες οικογένειες
• 20% - σώματα ασφαλείας ( ατομικά& οχήματα)
• 25% - συνταξιούχοι ΝΑΤ
Η έκπτωση στους υποψήφιους φοιτητές ισχύει για ταξίδια μέχρι 31/10/2024 σε οικονομική θέση, με προϋποθέσεις την επίδειξη Δελτίου Εξεταζόμενων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 καιΔελτίουΑστυνομικής Ταυτότητας κατά τη διάρκεια αγοράς των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία, καθώς και στον έλεγχο κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Η GOLDENSTARFERRIES δραστηριοποιείταιαπό το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ προσεγγίζοντας τα μοναδικά νησιά των Κυκλάδων ΑΝΔΡΟ, ΤΗΝΟ, ΜΥΚΟΝΟ, ΠΑΡΟ, ΙΟ&ΣΑΝΤΟΡΙΝΗκαι σας ταξιδεύει Γρήγορα, Άνετα και με Ασφάλεια προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos